1. Συνταγή

Διαρκής αναζήτηση καινοτομιών

 

2. Επιστημονική συνείδηση στην επιλογή συστατικών

• Η φύση μόνη της δε φτάνει και δεν είναι πάντα ασφαλής.
• Ποια συστατικά της φύσης, από ποια προέλευση και σε ποιες συνέργειες;
• Πόση φύση και ποια τεχνολογία;
• Πότε η τεχνολογία να υπερτερεί και πότε η φύση να έχει την αποκλειστικότητα;
Αυτά είναι τα ερευνητικά ερωτήματα που απαιτούν ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις.
Οι απαντήσεις που δίνουμε αποτελούν τα μυστικά των συνταγών μας. Δεν υπηρετούμε «οικολογικές» ανάγκες ούτε «ψεύτικα» διλήμματα. Ό,τι προέρχεται από τη φύση δεν είναι απαραίτητα και ασφαλές. Για εμάς, η ασφάλεια, η ποιότητα και η αποτελεσματικότητα των προϊόντων μας καθορίζονται από τον ποιοτικό έλεγχο.

 

3. Παραγωγή

Όλα τα προϊόντα της Juliette Armand παράγονται στα εργαστήρια μας σύμφωνα με τις Αρχές Καλής Παραγωγής Καλλυντικών της Ευρωπαικής Ένωσης (GMP).

 

4. Συσκευασία

Οι συσκευασίες Juliette Armand επιλέγονται, ώστε να εξασφαλίζουν: • Στεγανότητα για τη διασφάλιση του προϊόντος
• Ασφάλεια με σφραγισμένο προϊόν πριν τη χρήση του
• Υλικά αδρανή και φιλικά προς το περιβάλλον
• Υλικά χωρίς πρόσθετο όγκο και βάρος ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον στην αποβολή τους και το κόστος του προϊόντος
• Υλικά υψηλής αισθητικής, λειτουργικά, εύχρηστα, αξιόπιστα, με αντοχή στη χρήση

 

5. Αποτελεσματικότητα

Τεκμηριωμένη χωρίς υπερβολές. Στηρίζεται σε εργαστηριακούς, κλινικούς και δερματολογικούς ελέγχους πρώτων υλών και τελικών προϊόντων.

 

6. Ποιοτικός έλεγχος

Η διαδικασία του ποιοτικού ελέγχου είναι αυστηρή και σύμφωνη με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Φυσικοχημικός και μικροβιολογικός έλεγχος πρώτων υλών και τελικού προϊόντος, έλεγχος συντηρητικών, πιστοποίηση SPF, Challenge test, κλπ).

 

7. Τεχνογνωσία εφαρμογής

Έμπειρο και καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό (χημικοί, βιολόγοι, γιατροί και αισθητικοί) είναι πάντα διαθέσιμο να σας παρέχει τις γνώσεις του, σε οποιαδήποτε περίσταση τις χρειαστείτε.

 

8. Περιβαλλοντική ευαισθησία

Σε έναν πλανήτη που μας δίνει ζωή η Juliette Armand έχει δεσμευτεί να λειτουργεί με συνείδηση και να σέβεται τη φύση, τον άνθρωπο και το μέλλον του. Οι πρώτες ύλες, οι μέθοδοι και όλα τα στάδια της παραγωγής υπακούουν στην αγάπη μας για το περιβάλλον, κάθε στιγμή, σε κάθε κίνηση. Αδιαπραγμάτευτα!

 

9. Σεβασμός στον πελάτη

Οι σχέσεις μας με τον πελάτη υπακούουν σε κανόνες δεοντολογίας και διέπονται από ειλικρινείς υποσχέσεις, αξιοπιστία υποσχόμενου και αποτελέσματος και συνέπεια.

 

10. Κοινωνική ευαισθησία

Η ομορφιά δεν είναι ματαιοδοξία. Τα καλλυντικά δεν είναι πολυτέλεια. Είναι προϊόντα που καλύπτουν ανάγκες φροντίδας και αυτοσεβασμού. Θέλουμε οι εξελιγμένες συνθέσεις μας να απευθύνονται προσωπικά σε όλους τους ανθρώπους και να τους κάνουν να αισθάνονται καλά μέσα στο δέρμα τους. Αυτό το μήνυμα δίνουν και οι προσιτές τιμές μας.