Συχνές Ερωτήσεις


Για ιδιώτες

Q. Που μπορώ να βρω τα προϊόντα ή να κάνω παραγγελία;
Α: 
 Μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα Juliette Armand βάση των δικών σας αναγκών σε συνεργαζόμενους χώρους ομορφιάς (βρείτε μας).

 

Q. Χρειάζομαι κάποια συμβουλή σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίας σας.
Α: 
Για οποιαδήποτε συμβουλή, απορία ή ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με εξειδικευμένο αισθητικό της Juliette Armand μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας (πατήστε εδώ) ή τηλεφωνικά στο 22349453.

 

Q. Τι σημαίνει το PD και η ημερομηνία που έχει πάνω το προϊόν; Πότε λήγουν τα προϊόντα;
Α: 
Το PD αναφέρεται στην ημερομηνία παραγωγής (Production Date) του προϊόντος. Εφόσον δεν αναγράφεται ημερομηνία λήξης πάνω στη συσκευασία, το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 3 χρόνια από την αναγραφόμενη ημερομηνία παραγωγής (PD). Επίσης πάνω στη συσκευασία αναγράφεται και η περίοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το προϊόν μετά το άνοιγμα του (Period After Opening).

Για επαγγελματίες

Q. Τι χρειάζομαι για να γίνω συνεργάτης;
Α: Αν δεν έχετε ήδη επαγγελματικό λογαριασμό στην εταιρία, θα χρειαστεί να κάνετε μία δωρεάν εγγραφή για να έχετε πρόσβαση σε τιμές και προϊόντα επαγγελματία. Μπορείτε να στείλετε την αίτηση ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ) συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας και επισυνάπτοντας ένα έγγραφο (πχ. πτυχίο) που να πιστοποιεί την ειδικότητα σας. Στην συνέχεια θα σας καλέσουμε για να ορίσουμε συνάντηση όπου θα συζητηθούν οι όροι της συνεργασίας μας.

 

Q. Είμαι φοιτητής/τρια αισθητικής. Μπορώ να ανοίξω επαγγελματικό λογαριασμό;
Α: μπορείτε να στείλετε email στο info@ias-suppliers.com αναφέροντας τα στοιχεία σας (όνομα και τηλέφωνο) και επισυνάπτοντας τη βεβαίωση σπουδών σας. Στην συνέχεια θα σας καλέσουμε για να σας εξηγήσουμε τους όρους της συνεργασίας μας.